Audio / Video

Τέσσερα αποκαλυπτικά γραφήματα για τον κορωνοϊό

Τέσσερα αποκαλυπτικά γραφήματα για τον κορωνοϊό

Με τη βοήθεια γραφημάτων οι Financial Times παρουσιάζουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον νέο κορωνοϊό. Η σύγκριση με τον SARS. Ποια είναι τα πραγματικά μεγέθη όσον αφορά το επίπεδο μολυσματικότητας και τη θνησιμότητα.

Πικετί: Γιατί χρειαζόμαστε ένα νέο φόρο για τους πλούσιους

Πικετί: Γιατί χρειαζόμαστε ένα νέο φόρο για τους πλούσιους

To σημερινό επίπεδο της ανισότητας δεν είναι μόνο άδικο, αλλά και αναποτελεσματικό για την οικονομία, υποστηρίζει στους Financial Times ο Τομά Πικετί. Ο ρόλος της ιδεολογίας και η σωστή απάντηση στην κρίση της παγκοσμιοποίησης.

Γιατί οι ΗΠΑ φοβούνται ότι θα γίνουν... Ιαπωνία

Γιατί οι ΗΠΑ φοβούνται ότι θα γίνουν... Ιαπωνία

Οι αμερικανοί οικονομολόγοι ανησυχούν για το ότι η «ασθένεια» που πλήττει εδώ και χρόνια την Ιαπωνία μπορεί να επηρεάσει και τις ΗΠΑ. Η γήρανση του πληθυσμού και ο αντίκτυπος στη νομισματική πολιτική.

Πώς ο κορωνοϊός χτυπά τις αγορές

Πώς ο κορωνοϊός χτυπά τις αγορές

Αναταράξεις στα διεθνή χρηματιστήρια έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός. Πώς επηρέασε τις τιμές μετοχών, ομολόγων, νομισμάτων και εμπορευμάτων.Οι εκτιμήσεις για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις.

Ποιο είναι το μέλλον της κυβερνοασφάλειας

Ποιο είναι το μέλλον της κυβερνοασφάλειας

Η συνδεσιμότητα συσκευών, συστημάτων και υπηρεσιών δημιουργεί νέες δυνατότητες αλλά ταυτόχρονα μας κάνει πιο ευάλωτους σε κυβερνοεπιθέσεις.

Πώς μπορεί να «φρενάρει» o S&P 500

Η επιβράδυνση της αμερικανικής οικονομίας, η μείωση των εταιρικών κερδών, οι υψηλές αποτιμήσεις και ένας εμπορικός πόλεμος δεν έχουν καταφέρει να ανακόψουν την πορεία του δείκτη προς τα ρεκόρ.

Μια επένδυση με σημαντικό αποτύπωμα στην εθνική οικονομία

Επιπλέον επενδύσεις έως 2 δισ. δολάρια δηλώνει έτοιμη να πραγματοποιήσει η Ελληνικός Χρυσός. Το τρίπτυχο λειτουργίας, το έως σήμερα οικονομικό αποτύπωμα και οι θέσεις για το περιβάλλον και την ασφάλεια των εργαζομένων. Advertorial.

Γιατί ο καπιταλισμός χρειάζεται... restart!

Η ανάγκη επιστροφής στον «καπιταλισμό του μετόχου» και τα αιτήματα της νέας γενιάς. Γιατί αν δεν γίνουν τώρα κρίσιμες αλλαγές, πολλές εταιρείες θα… χάσουν το τρένο. Οι επενδύσεις και οι παράγοντες του φόβου και της απληστίας.

Τα μέτωπα που θα αντιμετωπίσει ο πλανήτης το 2020

Τις εκτιμήσεις τους για τα καυτά διεθνή μέτωπα καταθέτουν οι ανταποκριτές των Financial Times. Ο επικίνδυνος Τραμπ και η στασιμότητα που αναμένεται να συνεχιστεί την Ευρώπη. Τα προβλήματα της Κίνας και οι μεγάλοι πονοκέφαλοι του Βλάντιμιρ Πούτιν.

Η Νορβηγία και τα διλήμματα για το κοίτασμα των $100 δισ.

Η μεγαλύτερη ανακάλυψη πετρελαίου των τελευταίων τριών δεκαετιών αντί να προκαλέσει ενθουσιασμό ξεκίνησε μια μεγάλη συζήτηση. Η ανάγκη για καθαρά καύσιμα συγκρούεται με τα μεγάλα κέρδη.

Γιατί η γρίπη των χοίρων απειλεί την οικονομία

Γεμάτος «λακούβες» ο δρόμος της επιτυχίας για τα ηλεκτρικά ΙΧ

Οσα πρέπει να ξέρετε για τις βρετανικές εκλογές

Πώς θα μοιάζουν τα γραφεία το 2050

Μπορεί το Libra να αντικαταστήσει το... δολάριο;

Στέρεψε η «δεξαμενή» έργων που μπορούν να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ

Γιατί το Netflix δείχνει τώρα ευάλωτο

Τα διδάγματα για την οικονομία από την καμπύλη επιτοκίων

Γιατί το Πεκίνο... αποκαλύπτει τα καινούργια του όπλα

Πώς το οργανωμένο έγκλημα αποψιλώνει τον Αμαζόνιο!

v